Totale ontspanning

Ontspanningsmassage in Rosmalen en omstreken

Totale ontspanning

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
Een ontspanningsmassage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam.
Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. De ontspanningsmassage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.

Massage

De behandeling wordt op de huid gegeven. Je ligt in jouw ondergoed [voornamelijk] op jouw buik. Het gedeelte dat ik op dat moment niet behandel, dek ik toe met handdoeken. Ik probeer de behandeling in stilte te laten plaatsvinden, om jou de gelegenheid te bieden zoveel mogelijk te kunnen ontspannen.

De behandeling bestaat uit diverse technieken met olie die, afhankelijk van de behoefte, steviger, zachter of langzamer worden uitgevoerd. De volgorde is doorgaans vanaf de rug, naar de nek, schouders, armen en als laatste de benen en voeten.

Problemen die met ontspanningsmassage zijn te verlichten:

• Rugpijn
• Stijve spieren
• Stress
• Slapeloosheid